Interactief 3D model

Wil je jouw vastgoedproject presenteren op een manier die zowel efficiënt als indrukwekkend is? Dan is een interactief 3D model precies wat je zoekt. Deze innovatieve tool biedt een dynamische ervaring waarmee jouw publiek het project niet alleen kan verkennen, maar ook gericht kan zoeken naar de woning die perfect aansluit bij hun wensen. Met krachtige filters en live-updates blijft alles actueel en overzichtelijk.

Wat is een Interactief 3D Model?

Een interactief 3D model laat gebruikers je vastgoedproject op een gedetailleerde en meeslepende manier verkennen. Ze kunnen het gebouw vanuit elke hoek bekijken. Het echte voordeel ligt echter in de slimme functionaliteiten die het model biedt. Met behulp van handige filters kunnen gebruikers snel de relevante woningen vinden die voldoen aan hun specifieke criteria, zoals prijscategorie, aantal slaapkamers en oppervlakte. Dit maakt het selectieproces snel en eenvoudig.

Altijd Actuele Informatie

Een ander groot voordeel van een interactief 3D model is de mogelijkheid om live-updates van beschikbaarheid en prijzen te beheren. Of een woning nu verkocht is of onder optie staat, je kunt deze informatie eenvoudig bijwerken. Dankzij de integratie met interne CRM-systemen kan alles automatisch gesynchroniseerd worden, waardoor je altijd de meest actuele informatie presenteert. Dit bespaart tijd en voorkomt misverstanden bij potentiële kopers.

Naadloze Integratie en Aangepaste Stijl

Een interactief 3D model kan moeiteloos op elke website worden ingebed en volledig worden aangepast aan jouw huisstijl. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling die perfect past bij je merk. Bovendien bieden wij hostingdiensten aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over technische details; wij zorgen ervoor dat alles soepel draait en bereikbaar is voor je klanten.

Extra Functionaliteiten: 360 Panoramas

Voor een nog rijkere ervaring kun je 360 panoramas integreren in het interactief 3D model. Hiermee kunnen gebruikers zich echt in het project bevinden en het vanuit verschillende hoeken bekijken. Dit voegt een extra laag van detail en realisme toe, waardoor de ervaring nog completer en meeslepender wordt.

Waarom Kiezen voor een Interactief 3D Model?

Voorbeelden van Interactieve 3D Modellen

Vraag Vandaag Nog een Offerte Aan

Geef je vastgoedpresentatie een boost met een interactieve tool die indruk maakt en gebruiksvriendelijk helpt bij het vinden van de perfecte woning.

Wil je meer weten? Of gewoon eens vrijblijvend een offerte ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Laten we samen jouw droomproject realiseren.

Veelgestelde Vragen over Interactieve 3D Modellen

Een interactief 3D model is een virtuele voorstelling van een toekomstig bouwproject of object, waarbij geinteresseerden op een interactieve en diepgaandere manier kennis kunnen maken met het project.

De prijs hangt af van het aantal 360 rotaties dat je wenst, van de aantal units die interactief dienen gemaakt te worden, en van opties zoals verschillende zonnestanden, wel of geen 360 panoramas etc… Vraag je offerte vandaag aan om binnen de 24u een concrete offerte te krijgen op maat van jouw project.

Met een interactief 3D model zet je jouw project veel duidelijker op de markt. Mogelijke kopers kunnen volledig rondom rond het project kijken, de perfecte units vinden dankzij slimmen filters, verschillende zonnestanden selecteren om te zien hoe een bepaalde woninge belicht wordt, favoriete units met elkaar vergelijken, etc.

Een interactief 3D model is voornamelijk bedoeld voor vastgoedontwikkelaars die de verkoop van hun project een boost willen geven. Het kan zeker ook gebruikt worden door architecten bij architectuurwedstrijden of wanneer je een overheid of instantie van iets moet overtuigen. Een interactief 3D model biedt je in die gevallen de perfecte visuele ondersteuning om je verhaal kracht bij te brengen.